Esküvői élménynap

Esküvői élménynap a Parton Hotelben!

Esküvői élménynap Parton Hotel & Bowling

Rendhagyó Esküvői Élménynap és Kiállítás Tiszakécskén a Parton Hotel & Bowling-ban 2020

Kedves Menyasszonyok és Vőlegények!

Örömmel jelentjük be, hogy március 01-ére megálmodtuk a 2020-as Rendkívüli Esküvői Élménynapunkat.

Szállodánk ezen a napon teljes esküvői pompát kap, illetve meg kóstolhatjátok új esküvői Parton menüsorunkat.

Esküvői élménynap Parton Hotel & Bowling

Hogy mi is ez, mi történik ezen a napon?

Ez egy olyan nap, amikor az Esküvőtökről álmodozhattok, tervezgethettek. Ez az a nap, amikor akár kettesben, akár a családtagokkal, barátnőkkel együtt ellátogathattok hozzánk, hogy tudjátok tervezgetni a Nagy Napot.

Szépítkeztek, esküvőiruhát próbáltok, terveztek, esztek, isztok, jól laktok, szórakoztok, este buliztok...

Megkóstolhattok mindent, ami az Esküvőhöz tartozik - lesz irtó finom és vagány sütikóstoló, na meg a szálloda Parton esküvői menüsorából is lesz egy csokor összeállítva, hogy el tudjátok dönteni, mit is szeretnétek az Esküvőtökön újra kóstolni.

Láthatjátok, egy nagyon különleges és egyedülálló napot szervezünk Nektek, ahol mindent szeretnénk Nektek megadni, ami közelebb visz Titeket Álmaitok Esküvőjéhez.

Kiállítóinkat egy kis közös gondolkodásra hívjuk, hogy Nektek minél többet tudjunk segíteni a szervezésben: kerekasztal beszélgetéseket fogunk tartani, ahol olyan információkat fogtok hallani, amire lehet, hogy még nem is gondoltatok, hogy fontos lehet - vagy ami egyszerűbbé és tökéletesebbé teheti a Napotokat.

Esküvői élménynap Parton Hotel & Bowling

Nagyon fontos célkitűzésünket úgy fogalmaztuk meg erre a napra: minél több élményt szeretnénk Nektek adni.

Nem egy személytelen nyílt napot, hanem inkább egy olyan napot, amikor pár órára önfeledten tudtok tervezgetni és akár a nap végére kialakul Bennetek minden, ami a Parton Hotel & Bowling-ban tartandó esküvőtökhöz fontos lehet.

Élményjegy: 5.000,- Ft / fő

Belakjuk a Parton Hotel & Bowling -ot: egész napos részvétel - 10.00-17.00-ig (17.30-tól kezdődik a kötetlenebb program, este lakodalom - 01.00-ig)

Esküvői élménynap Parton Hotel & Bowling

  • - a teljes területen elhelyezzük a kiállítókat és Ti pedig szabadon bejárhatjátok a szállodát, és láthatjátok esküvői pompába öltöztetve :)
  • - megtudhatjátok, milyen velünk egy esküvői fotózás, mit tud egy drónos videós
  • - mitől jó az esküvői smink és haj, (amit ha időben jelentkezel ki is próbálhatsz)
  • - úgy álmodtuk meg Nektek a napunkat, hogy egy igaz élménycsomagot kapjatok. Ezért a házigazda szerepét 4 rendkívüli habitussal bíró személyre bíztuk, akik az egész napot élménnyé teszik neked. Ők a ceremónia mesterek.
  • - Lesz kikérő, vőfély, ceremóniamester, szertartás, csokordobás, fotózás, videózás, esküvői sminkelés, esküvői dekoráció, torta, süti, finom italok, koktélok és természetesen zene, tánc! Minden, ami egy fergeteges esküvőhöz szükséges.

A jegy csak elővételben vásárolható!

Esküvői élménynap Parton Hotel & Bowling

(Pontos program és workshopok pontos kidolgozása még folyamatban, de már annyian érdeklődtetek a rendezvényünkről, hogy nem szerettünk volna tovább várakoztatni Titeket.)

Kövesd az eseményt.

Mi már nagyon készülünk, a háttérben folynak az egyeztetések és ötletelések, hogy egyedi és gyönyörű legyen ez a nap.

Élménynap Csapata